(09-21-2021, 06:11 PM)Ronnix Wrote: jak bylo pisane i powieedziane thor hammer jest do expa dla graczy dps, ktorzy uwaga powinni zadawac w huj dmg w pzeciagu ulamka sekundy na max attackspeed, max as to 250 wiec nie ciezko go osiagnac, nawet dla maga, gdzie postac ta poninna bic glownie czarami i wandem ktorego statystyki powinny byc brane pod uwage. Pamietajmy ze gra tutaj nie polega na tym kto mobka zabije szybciej...pamietajmy tez ze dps to damage per second, a mag to magBig Grin fajnie jakby musial zajebac spelem zeby zrobic dmg, a nie opierac sie na wandzie tylko....tyle odemnie.

rozumiem oburzenie ze nagle dps dostal bron ktoa ora wszystko, ale mysle ze dps troche na nia zaslugiwal, na tym polega dps zeby w krotkim czasie zrobic jak najwiekszy dmg, a im wiecej ma czasu tym robi wiekszy dmg..

mag...wali duzy dmg ale potrzebuje czasu na cast spell...

troche wyobrazni
Ronnix bez obrazy ale nie ucz ojca dzieci robić bo magiem nawet nie pograłeś a coś mówisz o jego dmg i o wyobraźni :/ Ostatnio to Ty magiem grałeś 3 edycje temu chyba, także no nie masz wiedzy aktualnej co sie dzieję z magical absami w bossy moby itd, zresztą nigdzie nie powiedziałem żeby młotek nerfić i że dps nie zasługiwał na broń nową czy coś ,zwróciłem ogólnie uwagę na potężną dysproporcje jaka istnieje i nawet ludzie posiadający młotki mówią ,że mam racje ale juz naprawdę nie chce mi sie gadać na ten temat, bo szkoda żebym sie produkował i pisał po tysiąc razy to samo, niektórzy po prostu wiedzą lepiej i chuj.