07-19-2021, 10:58 AM
(07-18-2021, 12:15 PM)Ronnix Wrote: Yhy drobne bonusy +5% prota xD Jako ze posiadanie gildi procz priv skina gildijnego aktualnie nic nie daje to mysle ze takie bonusy byly by spoko jesli srednia levelu gildii byla by liczona od conajmniej 5 czlonkow. W innym wypadku wystarczyla by 1-2 osoby aby uzyskac ten pulap 5% prota za 1kk lvl, a co wiecej liderzy gildii nie chcieli by brac graczy z lvl 100-500k do swojej gildii bo zanizali by oni im tylko srednia. 5% regeneracji zdrowia sprawilo by ze vegetto znowu leczylby sie z god rege za 80% hp jakos i znowu by byl placz. Takze jakby to dopracowac troche(bonusy jakies inne, bardziej przemyslane) i dopracowany system wyliczania sredniej to byloby sp[oko, bo jak juz pisalem przydal by sie jakis profit z posiadania gildii a nie tylko to ze mozemy posiadac gildijnego priv skina.
Bonusy pisałem na kolanie, jak dla mnie może to i być +1% cap. Chętnie usłyszę propozycje w takim razie jeśli masz jakieś

Nie wiem dlaczego niby z 5 członków miała by być liczona? Ja mam 3 osoby i nie chce więcej.
Liderzy nie będą chcieli zapraszać lvl które będą zaniżać średnią i o to w tym chodzi. Czemu 100k lvl miałby mieć bonusy gildi na poziomie 1kk.