06-09-2021, 12:29 PM
(06-09-2021, 12:07 PM)Aragorn Wrote: Co do tej ostatniej misji można pomyśleć nad zmianą, mógłbym dać inne itemy zamiast tego tylko jakie? Żadnej konkretnej propozycji nie dostałem musi być to coś co się zdobywa z mobkow, ale to musi zajmować parę dni roboty. Dodam że jeszcze nic nie jest pewne co do zmiany czy ona będzie.Propozycja zmiany itemow jest wyzej zawarta przynajmniej przeze mnie, napisalem ze zamiast tego mozna dac Golden God hand lub God Heart, da sie to zdobyc z Hakaishin bossa jednakze takie proste to tez nie jest, wykorzystac mozna rowniez itemy z S mobow ktore nie maja jeszcze zastosowania Golden lub Diamond ingoty (biorac pod uwage poprzednia misje na inquisition badge ingoty mozna juz jak najbardziej wyrabiac a nie maja uzytku jedynie magical na super kyushu) jako ze to bogaty kupic moglby chciec pomnozyc swoj majatek (w koncu od przybytku glowa nie boli) i dolozyc do tego np 100 Gold ingotow i 10 Diamond rozwinac to ze chcialby np poszerzyc swoje wplywy rowniez u piratow i byloby zastosowanie do Pirate Tokenow ktore poki co sluza jedynie za ozdobe domku. (finalnie moja propozycja to Golden God Hand, God Heart, 100 Gold Ingot, 10 Diamond ingot oraz 20 Pirate Token, na tym etapie gry za duzo roboty nie bedzie jednakze wraz z nowa edycja zabawy moze byc na nawet pare tygodni zanim sie wszystko zdobedzie.)