06-06-2021, 01:08 PM
(This post was last modified: 06-06-2021, 01:10 PM by Rico.)
(06-06-2021, 12:59 PM)NoName Wrote: Ale ten quest daje ci mozliwost handlowac item shpen za kase w gre to jak dlamnie jest totalnie fair a co do goda to juz kiha nie masz dmg to zmien klase po 1 to ponoc hussars mieli 3 do 5 osub 10% to jak wy nie mieliscie tokenuw takie gadanieCzyli rozumiem ze nie przeszkadza Ci to ze Admin dodaje wszedzie te god tokeny, jak wejda kolejne upgrade do Elder Wanda to myslisz ze za ladne oczy npc bedzie Ci je dawac jak na 1 poziom potrzebujesz 5 tokenow a jest tych poziomow 4? z tego co wiem to Whiss potrzebuje ich juz 17 z tym questem 18 36k pkt na start musisz juz ta postacia wydac nie liczac platinium carda i egzo skeletonu o boostach do expa nawet nie wspominam. Gdyby mozna bylo te tokeny kupic na zasadzie god itemow (tu god i tu god jedne zwracane drugie nie bo pieniadz sie musi zgadzac) to bym nie mial nic przeciwko.
Druga sprawa jest taka ze jest masa itemow ktore DROPIA a nie sa wykorzystywane nigdzie.
Trzecia sprawa jak jest wyzej napisane mialo to byc ulatwienie o ktore gracze prosili, nie wiem jak Ty ale ja bym nie prosil o questa ktorego nie ukoncze.