(05-06-2021, 10:53 AM)Manggo Wrote: Kwestia odnalezienia dobrego balansu mi się wydaje. Oczywiste jest, że ten kto więcej wyda ten więcej ma - tak funkcjonuje DBKOI.
Wyłączenie skinów nie przejdzie, jak ktoś za coś zapłacił to czemu miałby z tego nie korzystać. Rozumiem, że nie każdego stać na takiego skina/seta ale to oznacza, że nie jest w stanie być top playerem, a nagroda z eventu to coś w rodzaju prywatnych expowisk - brzmi jak nagroda dla najlepszych z najlepszych.
Może zachęci to graczy do inwestycji w ots, żeby móc rywalizować z najlepszymi już nawet nie dla nagrody, a dla samej walki.
Nie zachęci to żadnych graczy, to co proponujesz to przecieranie utartych już szlaków, przecież kazdy kto gra tu dłużej niż miesiąc z godami itp, przynajmniej z 600k + to wie co robią skiny i jaką przewage dają , tak jak majtek napisał , po prostu przepaśc między donejtorami a graczami którzy nie płacą lub płacą ale mało się powiekszy, wiadomo ze brudni będą tam siedzieć non stop , taki exp w domku za free, nieźle wymyślone, no z grzeczności może waszej gildii dadzą wygrać z raz czy dwa. Sam pomysł jest spoko jeśli skiny na off będą ,żeby mieć równe szanse, wtedy coś tam trzeba myśleć będzie,a nie każdy chce 10 koła wypierdalać zeby coś jakims brudasom z Anglii udowadniać w pixelach i ten event tego nie zmieni, może jestem niemiły ale mam to w dupie w sumie