(This post was last modified: 05-03-2021, 08:24 AM by Rico.)
Postac obito zawsze byla nonpvp, jakos przez 2 lata od momentu jej wprowadzenia nikomu nie przeszkadzalo to ze moge sie tepnac unikajac walki, nerf juz poszedl bo wczesniej teleport dzialal nawet pomimo stuna, teraz wrzucajac obito stuna nie moze on sie teleportowac, jesli 30 sekund to dla Was za malo zeby kogos zabic to nie zabijecie go nigdy nawet jak mu calkiem ten spell zabierzecie, zamiast nerfic postacie KTORYMI NAWET NIE GRACIE zacznijcie buffowac swoje, od samego poczatku jego wprowadzenia myslalem i proponowalem co mozna mu dodac aby byl lepszy i bardziej grywany (aktualny obito a ten gdy zostal dopiero co wprowadzony to roznica jak niebo a ziemia). To ze obito moze uzyc teleporta gdy ma pz jest jak najbardziej uzasadnione, ta postac ucieka - nie walczy a dodanie mu dodatkowego czasu aby sie tepnal bedzie strzalem w kolano dla niego bo to mu dawalo przezywalnosc (nie kazdy jest PRAWIE niesmiertelny jak ja, pod wzgledem defa, skina mam prawie wymaksowanego do tego mam wszystkie god itemy i 1.5kk lvl) na nizszych lvlach gdzie stosunek dmg do hp jest calkowicie niezbalansowany ( nawet obito pada na kilka hitow od magow Wink ). Chcecie zabic obito? dorwijcie go na Pirates Island gdzie kamui jest calkowicie wylaczone.