01-28-2021, 02:13 PM
(01-28-2021, 01:22 PM)ErtasekPL Wrote: Oj pamiętasz tylko wykorzystywałeś Buga ( tak jak 3-5 innych osób z twojego teamu) i nie zgłosiłeś tego wiec udajesz głupiego, ze nie wiesz o co chodzi. Ja ci tylko pokazałem przykład jak bugujecie coś i nie pokazujecie tego na forum bo jest na wszą korzyść.Widzę że czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja mocna strona. Spytałem czemu to nie było zgłoszone przez was że niby bugujemy coś. Co nie miało miejsca nawet ale próbujesz wcisnąć sobie bajeczkę bo jakby tak było to by dalej tak samo działało a coś nie działa... Inne rzeczy może ja i 2 osoby z mojego teamu prędzej bugowalismy , za co dostaliśmy odrazu najsurowsza karę czyli delete i ban na IP. Ale to było na poprzedniej edycji zostaliśmy ukarani a wy co chwila bugujecie, na poprzedniej edycji też i coś nie widać delete. A nie wspomne o tym że jeden z waszych "Rycerzy" odsprzedał Ci skina, bo sam mówiłeś że im za niego zapłaciłeś więc myślę że jak najdzie nas taka chęć abyś zniknął to będziemy nawet i miesiąc co godzinę spamować administracji że łamany jest regulamin i dostaniesz ty delete jak i osoba która wzięła od ciebie kasę za udostępnienie priv skina (tak bo skiną teamowego też nie można odsprzedać za kasę, ponieważ działa to jak priv skin) z mojej strony to tyle. Masz wyjaśnione wszystko, jeżeli nie zrozumiesz czegoś to poproś ludzi na forum żeby Ci przetłumaczyli litera po literze