co do questów wystarczyło by zrobić coś takiego będąc w party z lvl podobnymi tak by shared działał mamy większą protekcje na wszystko jako grupa, by grupa low lvl dawała rade questa robić np. tank + killa supporterow leczacych tego tanka. (tak by ludziebez god setów dawali rade je robić.
Co do legendary setu zamiast orochimaru myslę że słaby pomysł można dodać opcje ulepszenia shiny naruto setu do legendary po przez naciśniecie PPM na shiny item pobiera 10 rubinow i mamy legendary item.
co do samego orochimaru set można dodać do niego staty +20 speed attack (każdy item) i będzie to taki secik pod skilllowanie.
- god access chest z questa nie będzie żadnego god itemu dostępnego z questa zapomnij xD KASA KASA KASA.
- zwiekszenie expa za graczy, jak najbardziej tak zwłaszcza za te niskie-srednich lvl 5k-300k.
- bill items można byłoby dodać opcje upgradowania legendary > bills koszt jednej próby = 100 rubinów mam 50% że się uda jeśli nie tracimy rubiny i legendary przedmiot który póbowaliśmy ulepszyć PPM.
- Dodanie anhilatora można byloby takiego dodać ale żeby każdy na 125k miał szanse go zrobić nawet bez god seta, nagroda mogłaby być Piece of wand of harry potter / Piece of Godryk sword / Piece of Heavy proton blaster / aby otrzymać przedmiot można wymienić 10 kawałków danej broni na broń, questa można byłoby powtarzać raz na 3 dni.
- zdobycie inhibitorów jak najbardziej za tak, ale nie wprowadzą tego nie ma takiej opcji . KASA , KASA , KASA.
- Weak Whiss staff jesteś 2 osobą która to wałkuje jak ja to dodałem na forum to wielkie oburzenie że nie wejdzie, teraz jak prawie nikt nie gra to się dużo dzieje.
- Nowy Whiss mógłby ale ...