New Set

Proponuję dodać nowy set dla Mag/support
coś w stylu Dende set dla wymienionych powyżej
coś jak god set dla atakujących fizycznie, zrobić coś dla atakujących magicznie
Oczywiście dostępność tak samo jak w przypadku god seta. Przez Administrację do zakupu.
Uważam iż dende set był by lepszy dla atakujących magicznie niż co chwilę zmieniać Dende armor na god armor by nie padać na expach wyższy lvl.

Dziękuję i Pozdrawiam
Lord Grim
Reply
jak dla mnie to nie tszeba innego seta niz god
Reply
(This post was last modified: 02-26-2021, 01:16 PM by Karmazyn.)
(02-26-2021, 12:39 PM)NoName Wrote: jak dla mnie to nie tszeba innego seta niz god
Jak dla mnie to mógłbyś dostać bana na forum bo dalej nie widać żadnego twojego zaangażowania w rozwój serwera tylko hejtowanie... Pomyśl czasem coś... Jeżeli whis dostał super reba   hmm po super rebie będzie miał kilka miliardów many, i czym ma ja regenerować Undead helmetem i thorin shieldem??

PS. Nie chodzi tu nawet o whisa a o resztę supportów /ta klasa przez to że nie ma takiego seta jest klasa nie grywalna jak widać
Reply
(02-26-2021, 01:15 PM)Karmazyn Wrote: PS. Nie chodzi tu nawet o whisa a o resztę supportów /ta klasa przez to że nie ma takiego seta jest klasa nie grywalna jak widać

Jeżeli support jest nie grywalny to ja nie wiem co jest dla Ciebie grywalne xD. Pomysł spoko, ale jakby każda profa miała 3 reba, żeby dodać to jak będzie balans jakiś, a nie, że whis bd nie zniszczalny i będzie w chuj bił jak teraz już ciężko go ubić, a co dopiero po rebie.
Sprawdź sobie na stronie ile jest whisów, a ile naruto, infernusów itp. I wtedy powiedz mi, że supp jest nie grywalny.
Reply
(This post was last modified: 02-26-2021, 02:20 PM by Karmazyn.)
(02-26-2021, 01:34 PM)ErtasekPL Wrote:
(02-26-2021, 01:15 PM)Karmazyn Wrote: PS. Nie chodzi tu nawet o whisa a o resztę supportów /ta klasa przez to że nie ma takiego seta jest klasa nie grywalna jak widać

Jeżeli support jest nie grywalny to ja nie wiem co jest dla Ciebie grywalne xD. Pomysł spoko, ale jakby każda profa miała 3 reba, żeby dodać to jak będzie balans jakiś, a nie, że whis bd nie zniszczalny i będzie w chuj bił jak teraz już ciężko go ubić, a co dopiero po rebie.
Sprawdź sobie na stronie ile jest whisów, a ile naruto, infernusów itp. I wtedy powiedz mi, że supp jest nie grywalny.
No jeżeli twierdzisz że 12 whisow i to tylko whisow z klasy support jest jako tako grywalnych porównując , z sama profesja Toppo z klasy magów. I nie trzeba dla supportów żadnych zmian to śmiem twierdzić że nie masz żadnego pojęcia o grze, jedynie utrzymuje cie to że zapłaciłeś brudasom za skina i twierdzisz że żadna klasa nie potrzebuje teraz wzmocnień jak np set pod mane..  Nsruto /vegetto obito (wypisuje tylko postacie premium) też nie są zbyt grywalne ale prawdopodobnie po updacie będzie ich pełno z h lvlami.... Hmm tak myślę że rzucisz mi zaraz pytaniem a co z postaciami DST Smile. Postacie DST są także do dupy a to tylko dlatego że jedyna postać premium DST jest do zdobycia tylko i wyłącznie za Super Smocze Kule, tak tutaj możesz też napisać że płaczę haha tylko że to jest według mnie debilizm, bo infernusa ok niech będzie za SDB ale powinna być jakaś troszkę słabsza od infernusa postać premium DST nawet i za 1k pp jak to jest z whisem i pewnie z każdą kolejną postacią premium jaka wprowadza...
Reply
(02-26-2021, 01:34 PM)ErtasekPL Wrote:

nie żebym sie czepiał ale czy ty zasugerowałeś że infernus nie jest grywalny? Chłopie gwarantuje ci że w ciul by było infernusów żeby był normalną profką którą kazdy przeciętny gracz mógłby założyć, niestety wrogiem grywalności infernusa jest fakt iż należy pierwszo mieć zestaw super dbków i poprosic smoka o infernusa. A wysoka cena k u adma odstrasza graczy, gdyby taki toppo np byłby zamiast infernusa dostępny dopiero po skompletowaniu super db to ci gwarantuje że byłby jeden toppo na serwer góra dwa, bo z bogami wiadomo ze Miszel all kule zawija albo Donatelo i to nie jest płacz tylko fakt. Infernus nie potrzebuje ulepszania  i jest jak najbardziej grywalny lecz dla większości niemożliwy do zdobycia, ot tyle
Reply
ale jak dlamnie to inferus jest premka ale ze ma wymagania to jest dobrze bo taka postac jest tylko 1 a co do tego super db to dalejczekam na super shenron seta
Reply
(02-26-2021, 07:40 PM)NoName Wrote: ale jak dlamnie to inferus jest premka ale ze ma wymagania to jest dobrze bo taka postac jest tylko 1 a co do tego super db to dalejczekam na super shenron seta
"Sprawdź sobie na stronie ile jest whisów, a ile naruto, infernusów itp. I wtedy powiedz mi, że supp jest nie grywalny." ja to tylko tu zostawie moze jutro skomentuje w normalny sposob a do tego czasu zawolaj rodzicow niech ci wytlumacza co tffffffffffujjjjjjj kulega napisal Tongue
Reply
(02-26-2021, 12:39 PM)NoName Wrote: jak dla mnie to nie tszeba innego seta niz god
matka ci sie puszcza
Reply
Yyy jeśli mogę się wypowiedzieć to według mnie taki god set powinien być jeden dla danej profesji, kiedyś owszem był tank mag i dps, i był god set który dla nich działał, bo kiedyś to wystarczyło, ale teraz ots się rozwija i faktycznie brakuje tych setów takich bardziej pod profke. Wiadomo że inferno ten zawsze dla graczy więc na pewno kiedyś to zrobiąSmile
Reply